Странице

уторак, 15. април 2014.

Dragana Mirkovic - Diskografija (1984-2011)

Dragana Mirkovic - Diskografija (1984-2011)
_______________________________________
1984 - Imam Decka Nemirnog
1985 - Umiljato Oko
1986 - Spasi Me Samoce
1987 - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
1988 - Najlepsi Par
1989 - Simpatija
1990 - Pomisli Zelju
1991 - Poklanjam Ti Svoju Ljubav
1991 - Svud Si Oko Mene
1992 - Pitaju Me U Mom Kraju
1993 - Do Poslednjeg Daha
1994 - Carolija
1994 - Slatko Od Snova
1995 - Divlja Devojka
1996 - Najveci Hitovi 1
1996 - Najveci Hitovi 2
1997 - Oci Pune Tuge
1998 - Dolina Kestenova
1999 - Hitovi 1
1999 - Hitovi 2
1999 - Place Mi Se
1999 - Balade
2000 - PGP Albumi
2000 - Sama
2003 - Zauvek
2003 - Zvezde Diskosa
2004 - Trag U Vremenu
2006 - Luce Moje
2009 - Eksplozija
2011 - Singlovi
Bonus Dueti
_______________________________________
_______________________________________
1984 - Imam Decka Nemirnog
Imam Decka Nemirnog
Utesi Me, Tuzna Sam
Znas Da Nosim Prsten Tvoj
Haljinica Plave Boje
Hej, Mladicu Bas Si Sik
Sanjala Sam Nase Vencanje
Prolece Je, Samo Meni Nije
Tebi Treba Zena Kao Ja

1985 - Umiljato Oko
Umiljato Oko Moje
Zaljubila Se Devojcica
Ne Vracam Se Starim Ljubavima
Povedi Me
Cudan Neki Mali
Pored Mene Docekaces Stotu
Bila Sam Naivna
Ispleli Smo Venac Ljubavi

1986 - Spasi Me Samoce
Pusti Me Da Verujem
Izmislicu Svet
Oprosti Za Sve
Spasi Me Samoce
Izadji Iz Stare Price
Rodjen Za Mene
Kad Bi Znao Kako Ceznem
Buducnost Moja Je U Rukama Tvojim
Sreca Mi Je Okrenula Ledja

1987 - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
Ne Veruj Im, Sreco
Sta Ce Mo Biti
Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
Dobrodoso Mili Moj
Ili Ona, Ili Ja
Dodji I Reci Da Me Volis
Kolevke Se Ljuljaju Polako
Treba Mi Neko
Sta Bih Bez Tebe Ja

1988 - Najlepsi Par
Ne Idi, Ostani Moj
Mogu Li Reci, Ne Volim Te
Sladjano, Moje Sladjano
Kolo Srece
Treba Mi To
Jos Ljubavi Ima
Miluj Me Miluj
Milo Moje, Sto Te Nema
Najlepsi Par

1989 - Simpatija
Simpatija
Shvatila Sam Sve
Nema Srece Bez Tebe
Necu Da Zivim Bez Tebe
Sto Cu Cuda Uciniti
Vatra
Dovidjenja, Milo Moje
Cekaj Me Jos Malo
Kad Su Cvetale Tresnje

1990 - Pomisli Zelju
Mamina I Tatina
Niko Te, Niko, Ne Zna
Jeleni Kosute Ljube
Cvete Moj
Pomisli Zelju
Ne Place Se Za Junakom
Oprosti Sto Ti Smetam
Hoces, Hoces, Pogledaces
Lazno Grlis, Lazno Ljubis

1991 - Poklanjam Ti Svoju Ljubav
Volim Te, Volis Me
Kazi Mi Sunce Moje
Dobra Devojka
Sto Te Nema
Hajdemo Negde
Poklanjam Ti Svoju Ljubav
Umrecu Zbog Tebe
Svud Si Oko Mene
Bog Srca Mog
Dodaj Gas

1992 - Pitaju Me U Mom Kraju
Dobro Jutro, Dobar Dan
Umirem Majko
Pitaju Me U Mom Kraju
Sedmi Dan
Zensko Srce
Matematika
Da, Da, Da
Dve Sudbine
Ima Li Leta I Zime
Stani Duso, Stani Zlato
Dolaze Nam Bolji Dani
Moralo Je Leto Doci
O, Da Li Znas

1993 - Do Poslednjeg Daha
Do Poslednjeg Daha
Pitam Svoje Srce
Bas Tebe Volim Ja
Mnogo Sam Te Pozelela
Bicu Njegova
Zaboravi Srce
Vetrovi Tuge
Kad Za Tobom Umrem Ja
Halo Dragi
Tebi Ljubav, Meni Bol
Ljubav Kad Je Prava
Ne Pada Mi Na Pamet

1994 - Carolija
Nije Tebi Do Mene
Crni Leptir
Carolija
Nisam Ni Metar Od Tebe
Varala Bih, Varala
Ljubav Je Samo Za Heroje
Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila
Za Mene Si Ti
Tugo Mojih Dana
Opojni Su Zumbuli
Ljubav Se Meni Desava
Kazi Mi

1994 - Slatko Od Snova
Daj Mi Malo Nade
Baby Don't You Know
Riding Through The Fire
Slatko Od Snova
Embargo
Red Ferrari
Changes
Give A Little Sunshine
Elvis Is Here
Bruno X
_______________________________________
_______________________________________
   
_______________________________________
_______________________________________
1991 - Svud Si Oko Mene
Poklanjam Ti Svoju Ljubav
Umrecu Zbog Tebe
Svud Si Oko Mene
Bog Srca Mog
Dodaj Gas
Volim Te Volis Me
Kazi Mi Sunce Moje
Dobra Devojka
Sto Te Nema
Hajdemo Negde

1995 - Divlja Devojka
Placi Zemljo
I U Dobru I U Zlu
Vrati Mi Se Ti
Oslobodi Me
Jedan Zivot Je
Zato Mi Je Zao
Stani Suzo Stani
Sve Me Na Tebe Podseca
Jos Uvek Te Ludo Volim
Volela Bih Da Te Vidim
Uzeo Si Moja Jutra
Divlja Devojka

1996 - Najveci Hitovi 1
Umirem, Majko
Dodaj Gas
O Da Li Znas
Dve Sudbine
Sedmi Dan
Pitaju Me U Mom Kraju
Kazi Mi Sunce Moje
Dobra Devojka
Da, Da, Da
Dolaze Nam Bolji Dani

1996 - Najveci Hitovi 2
Varala Bih Varala
Vetrovi Tuge
Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila
Bicu Njegova
Carolija
Daj Mi Malo Ande
Bas Tebe Volim Ja
Za Mene Si Ti
Do Poslednjeg Daha
Nije Tebi Do Mene
Kazi Mi
Crni Leptir

1997 - Oci Pune Tuge
Nema Promene
Dusu Si Mi Opio
Kazi Zbogom
Brate Moj
Navikao Si Mali Moj
Tebi Ljubavi
Zagrli Me Majko
Na Rastanku
To Nije Tvoja Stvar
Idi S Njom
Jedno Za Drugo
Za Tvoju Ljubav
Oci Pune Tuge

1998 - Dolina Kestenova
Kojom Gorom
Poslednje Vece
Bice Mi Kako Kad
Ko Je Da Je
Bolna Sam Ti
O, Na, Na, Na
Necu Pokajanje
Niko Nikog Ne Voli
Svetinja
Dolina Kestenova
Samo Da Te Vidim
Hajde Pogledaj Me

1999 - Hitovi 1
Kolo Srece
Simpatija
Pusti Da Verujem
Mamina I Tatina
Shvatila Sam Sve
Spasi Me Samoce
Vatra
Hoces, Hoces, Pogledaces
Sladjano, Moje Sladjano
Sreca Mi Je Okrenula Ledja
Imam Decka Nemirnog
Kad Bi Znao Kako Ceznem
Haljinica Plave Boje
Izmislicu Svet
Ne Vracam Se Starim Ljubavima
Najlepsi Par
Ne Veruj Im, Sreco
Sanjala Sam Nase Vencanje
Ispleli Smo Venac Ljubavi
Cvete Moj
Lazno Grlis, Lazno Ljubis

1999 - Hitovi 2
Umirem Majko
Nije Tebi Do Mene
Dobra Devojka
Dve Sudbine
Pitaju Me U Mom Kraju
Crni Leptir
Oci Pune Tuge
Dusu Si Mi Opio
Ne Idi Ostani Moj
Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila
Ima Li Leta I Zime
Kojom Gorom
Dolina Kestenova
Dovidjenja, Milo Moje
Kad Bi Znao Kako Ceznem
Dobro Jutro, Dobar Dan
Niko Te, Niko, Ne Zna
Zumbuli
Hej, Mladicu Bas Si Sik
Dodaj Gas

1999 - Place Mi Se
U Godini
Koliko Je Prevarenih
Danima
Bilo Cija
Otrov I Melem
Ostavljeni
Da Li Znas
Nema Te, Nema
Jos Si Meni Drag
Nema Vatre
Kada Te Ugledam
Bog Zna
Place Mi Se
_______________________________________
_______________________________________
   
_______________________________________
_______________________________________
1999 - Balade
O Da Li Znas
Kazi Mi Sunce Moje
Milo Moje, Sto Te Nema
Nema Srece Bez Tebe
Ljubav Je Samo Za Heroje
Oprosti Sto Ti Smetam
Stani Duso, Stani Zlato
Jeleni Kosute Ljube
Kad Su Cvetale Tresnje
Ruze Cvetaju Samo U Pesmama
Tugo Mojih Dana
Izadji Iz Stare Price
Jos Ljubavi Ima
Prolece Je Samo Meni Nije
Zensko Srce
Znas Da Nosim Prsten Tvoj
Mogu Li Reci Ne Volim Te

2000 - PGP Albumi
Dve Sudbine
Kazi Mi Sunce Moje
Pitaju Me U Mom Kraju
Umirem Majko
Do Poslednjeg Daha
Stani Suzo Stani
Jedan Zivot Je
Placi Zemljo
Tugo Mojih Dana
Zagrli Me Majko
Dusu Si Mi Opio
Kojom Gorom
I U Dobru I U Zlu
Varala Bih, Varala
Nije Tebi Do Mene
Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila
Vetrovi Tuge
Oci Pune Tuge

2000 - Sama
Sama
Svatovi
Nemam Ja Milion Sudbina
Ostani
Veruj, Veruj
Ja Uspomenu Cuvam
Ako Pitas Kako Sam
S' Vremena Na Vreme
Mozda
Da Li Ti Zalis Me
Ceo Zivot Jedna Ljubav

2003 - Zauvek
Shvatila Sam Sve
Najljepsi Par
Niko Te Niko Ne Zna
Nema Srece Bez Tebe
Ne Idi Ostani Moj
Pomisli Zelju
Cekaj Me Jos Malo
Lazno Grlis Lazno Ljubis
Miluj Me Miluj

2003 - Zvezde Diskosa
Umiljato Oko Moje
Zaljubila Se Devojcica
Ne Vracam Se Starim Ljubavima
Povedi Me
Cudan Neki Mali
Pored Mene Docekaces Stotu
Bila Sam Naivna
Ispleli Smo Venac Ljubavi
Imam Decka Nemirnog
Utesi Me Tuzna Sam
Znas Da Nosim Prsten Tvoj
Haljinica Plave Boje
Hej,Mladicu,Bas Si Sik
Sanjala Sam Nase Vencanje
Prolece Je,Samo Meni Nije
Tebi Treba Zena Kao Ja

2004 - Trag U Vremenu
Tamo Gde Je Milo Moje
Evo Dobro Sam
Cvet Ljubavi
Fobija
Trag U Vremenu
Rodjendan
Ucini Greh
Prsten
Zasto Zoro Svanjavas
Prezivecu
Nekad Je Valjalo
Poljubi Me
Slobodna Kao Vetar
Sta Bih Ja Da Nema Tebe

2006 - Luce Moje
Ako Me Ostavis
Pecat Na Usnama
Na Kraju
Sudbina
Luce Moje
Luda Kao JA
Ljubi Il Ubij
Danak Ljubavi
Hocu Sve
Teci Mi Kroz Vene
Depresivan Dan
Nepozeljna

2009 - Eksplozija
Nauci Me
Laste
Zemljo Okreni Se
Pun Je Grad Zivota
Jedino Moje
Zapalicu Srce
Nesto Lepo
Slavuji
Sve Bih Dala Da Si Tu
Eksplozija
Ti Me Rani
Ko Je Ta
Zivot Moj (Danijel Djokic)
Jaci Nego Ikad (Mile, Semsa, Sinan & Kemal)

2011 - Singlovi
Drugovi
Srce Moje

Bonus Dueti
Oci Pune Tuge (Zeljko Sasic)
Divlja Devojka (Nino)
Sele Moja (Zorica Brunclik)
Kazi Mi (Beat Street)
Srcu Nije Lako (Divlji Kesten)
Ja Imam Te A Ko Da Nemam (Hari Mata Hari)
_______________________________________
_______________________________________
    
_______________________________________

4 коментара: