Странице

недеља, 01. јул 2012.

[Re-Post] Zvonko Bogdan - Diskografija (1970-2011)

Zvonko Bogdan - Diskografija (1970-2011)
______________________________________
1970 - Stare Bekrijske Pesme (EP)
1972 - Ej, Salasi, Na Severu Backe (EP)
1973 - Biseri Narodne Muzike
1973 - Zvonko Bogdan
1974 - Fijaker Stari (EP)
1974 - Zvonko Bogdan I Orkestar Sandora Lakatosa
1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas A. Varoske I Narodne Pesme
1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas B. Bunjevacki Djerdan
1975 - Neko Sasvim Treci (EP)
1976 - Sto Se Bore Misli Moje
1978 - Pesmo Stara, Ljubavi Moja
1980 - Zvonko Bogdan
1981 - Zvonko Bogdan I Tamburaski Orkestar Janike Balaza
1984 - Legolas
1984 - Legolas (EP)
1984 - Pesme I Pesnici
1988 - Svaku Zenu Volim Ja
1990 - Zvonko Bogdan
1996 - Najlepse Pesme
1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 1
1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 2
1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 3
2001 - Zivim Zivot U Laganom Ritmu
2002 - Doci Cu Ti K'o U Staroj Pismi
2002 - Live In Zagreb CD 1
2002 - Live In Zagreb CD 2
2003 - Rariteti
2003 - Zivim Zivot K`o Skitnica
2004 - Uspomena Na Vreme Koje Se Sigurno Ponoviti Nece CD 1
2004 - Uspomena Na Vreme Koje Se Sigurno Ponoviti Nece CD 2
2005 - Gala Koncert Palic 03.09.2005 CD 1
2005 - Gala Koncert Palic 03.09.2005 CD 2
2005 - Karlovacki Koncert 07.10.2005
2005 - Panonija I Ja
2007 - Tko Te Ima, Taj Te Nema
2008 - Godine Su Mnoge Prosle (T.O. Serbus)
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
2011 - Vratice Se Rode
______________________________________
______________________________________
1970 - Stare Bekrijske Pesme (EP)
Dobro Jutro Moj Bekrijo
U Bastici Mladog Kapelana
On Je Majko Bekrija
Jedno Jutro Cim Je Zora Svanula
Davno Je Bilo To

1972 - Ej, Salasi, Na Severu Backe (EP)
Ej, Salasi, Na Severu Backe
Evo Banke
Oj, Jelo, Jeleno
Ti Plavis Zoro Bajna

1973 - Biseri Narodne Muzike
Ti Bi Htela Pesmom Da Ti Kazem
Bolujem Ja, Bolujes Ti
Imam Jednu Zelju
Sedi Mara Na Kamen Studencu
Oj, Jelo, Jeleno
Vojvodjanski Potpuri

1973 - Zvonko Bogdan
Ej, Salasi, Na Severu Backe
U Tom Somboru
Milkina Kuca Na Kraju
Pred Senkinom Kucom
Ah, Kad Tebe Ljubit Ne Smem
Milica Je Vecerala
Jos Litar Jedan
Ja Nekoga Volim, Ja Nekoga Ljubim
Temerav (Te San Laco Trgovco)
Zivot Je Lep
Volim Te Divne Majske Noci
Tesko Mi Je Zaboravit Tebe
Maro, Ne Placi
A Sto Ti Je Mila Kceri
Tuzna Je Nedelja - Dovidjenja Druze

1974 - Fijaker Stari (EP)
Fijaker Stari
Jedan Stari Kontrabas
Ej, Mati, Mati, Mati
Sama Si Ti, Sam Sam I Ja
Ne Vredi Plakati

1974 - Zvonko Bogdan I Orkestar Sandora Lakatosa
Jesen Stize, Dunjo Moja
Oj, Spomence
Kad Mi Pises, Mila Mati
Fijaker Stari
Zasto Ne Smem Da Te Ljubim
Na Kraj Sela
Zaklecu Se Ja Pred Svima
Moja Mala Nema Mane
Ruzmarine, Moj Zeleni
Hteo Bih Te Videt
Volim Te Divne Majske Noci
Lakse, Lakse, Moj Konjicu
Cura Bice Zena
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze
Evo Banke
Nema Lepse Devojke

1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas A. Varoske I Narodne Pesme
Neko Sasvim Treci
Kraj Jezera Jedna Kuca Mala
Mile, Davne Uspomene
Aj, Po Gradini, Mesecina Sija
Dobro Jutro, Moj Bekrijo
Skripi Djeram
Nema Lepse Devojke
A Sto Ti Je Mila Kceri
Dolinom Se Setala
Neven Kolo
Ej, Mati, Mati, Mati

1974 - Zvonko Bogdan Peva Za Vas B. Bunjevacki Djerdan
Zvoni Zvonce
Ja Sam Momak Siroma
Govori Se Da Me Varas
Alaj Nane
Ej, Svake Noci Cura Suze Lije
Suboticko Kolo
Ej Ker U Sentu
Kolo Igra,tamburica Svira
Somborski Becarac
Ej, Salasi, Na Severu Backe
Bunjevacko Kolo

1975 - Neko Sasvim Treci (EP)
Neko Sasvim Treci
Kraj Jezera Jedna Kuca Mala
Mile, Davne Uspomene
Govori Se Da Me Varas
Ja Sam Momak Siroma
Zvoni Zvonce

1976 - Sto Se Bore Misli Moje
Osedlacu Moga Vranog Zdrebca
Sto Se Bore Misli Moje
Niz Polje Idu Babo Sejmeni
Cvetala Mi Ruza Na Pendzeru
Raslo Mi Je Badem Drvo
Sagradicu Sajku
Golubice Bela
I Poslednji Grad Se Rusi
Aj, Leti Soko
Te Oci Tvoje Zelene
Sama Si Ti, Sam Sam I Ja
Nocas Nisu Sjale
Ne Vredi Plakati
Milov`o Sam Garave I Plave
Osam Tamburasa S Petrovaradina
Seoska Sam Lola
Malo Ja, Malo Ti
Na Te Mislim

1978 - Pesmo Stara, Ljubavi Moja
Ej,Salasi,Na Severu Backe
U Tom Somboru
Milkina Kuca Na Kraju
Pred Senkinom Kucom
Ah,Kad Tebe Ljubit Ne Smem
Milica Je Vecerala
Jos Litar Jedan
Ja Nekoga Volim,Ja Nekoga Ljubim
Te San Laco Trgovco (Temerav)
Zivot Je Lep
Volim Te Divne Majske Noci
Tesko Mi Je Zaboravit Tebe
Maro, Ne Placi
A Sto Ti Je,Mila Kceri
Tuzna Je Nedelja
Dovidjenja,Druze,Dovidjenja

1980 - Zvonko Bogdan
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Jedno Jutro Cim Je Zora Svanula
Za Tobom Moje Srce Zudi
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
Moja Mala Nema Mane
Ima Dana
Ljubav
Cele Noci Ladovina
U Bastici Mladog Kapelana
Cura Bere Cvece
Ne Luduj, Lelo
Zabaljka
Hladan Vetar Poljem Piri
Davno Je Bilo To U Mesecu Maju
Ova Nasa Livada
Te San Laco Trgovco
Cetir Konja Debela
______________________________________
______________________________________
______________________________________
1981 - Zvonko Bogdan I Tamburaski Orkestar Janike Balaza
Bese Jedan Covek
O Tebi Pevam Najdrazi Grade
Romansa Ta
Prolaze Noci Mucim Se Ja
Fijaker Stari
Jedan Stari Kontrabas
Ej, Mati
Nekad Sam I Ja Voleo
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze
Kod Ovako Divne Noci
Kad Bi Ove Ruze Male
Kroz Ponoc Nemu
Ah, Kad Tebe Ljubit Ne Smem
Pred Senkinom Kucom
Na Kraj Sela Kuca Mala

1984 - Legolas
Legolas
Sirba De Concert
Hora Spicato
Markova Ceznja
U Tvom Oku-Sedela Je Za Masinom

1984 - Legolas (EP)
Legolas
Sirba De Concert
Hora Spicato
Markova Ceznja
U Tvom Oku - Sedela Je Za Masinom

1984 - Pesme I Pesnici
Ljubav
Asik Osta Na Te Oci
Sto Se Bore Misli Moje
Sunce Zeze
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ne Mogu Setit Se Leta
Pesmo Moja Zakiti Se Cvetom
Mesecina Al Meseca Nema
Moze Li Sunce Sjati
Djulici, Djulici
Selo Je Sunce Jarko
Zaspala Si A Ja Budan
Noc Je Tija, Mesecina Sija
Tijo Noci

1988 - Svaku Zenu Volim Ja
Splet Pesama 1
Do Dva Konja A Obadva Vrana
Splet Pesama 2
Ej, Salasi, Na Severu Backe
Govori Se Da Me Varas
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ne Mogu Se Setit Leta
Bunjevacko Prelo

1990 - Zvonko Bogdan
Ej, Salasi
Govori Se Da Me Varas
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ne Mogu Se Setit Leta
Bunjevacko Prelo
Svaku Zenu Volim Ja
Da Zna Zora
Ta Tvoja Suknja Mala
Do Dva Konja A Obadva Vrana
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
U Tvom Oku
Kad Sam Bio Vojnik U Tom Somboru
Moja Mala Nema Mane
Fijaker Stari
Nekad Sam I Ja Voleo
Pred Senkinom Kucom
Sto Se Bore Misli Moje

1996 - Najlepse Pesme
Ej, Salasi
Govori Se Da Me Varas
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ne Mogu Se Setit Leta
Bunjevacko Prelo
Svaku Zenu Volim Ja
Da Zna Zora
Ta Tvoja Suknja Mala
Do Dva Konja A Obadva Vrana
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
U Tvom Oku
Kad Sam Bio Vojnik U Tom Somboru
Moja Mala Nema Mane
Fijaker Stari
Nekad Sam I Ja Voleo
Pred Senkinom Kucom
Sto Se Bore Misli Moje
Sunce Zeze

2001 - Zivim Zivot U Laganom Ritmu
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Od Konavala Pa Do Zagore
Marijano
Splet Pisama 1
Markova Ceznja
Splet Pisama 2
Fatima
Ima Jedna Sjetna Pjesma
Otvori Prozor
Eh, Da Vrime Rane Lici
______________________________________
______________________________________
______________________________________
1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 1
Osam Tamburasa S Petrovaradina
Zvoni Zvonce
Neko Sasvim Treci
Kraj Jezera Jedna Kuca Mala
Mile Davne Uspomene
Govori Se Da Me Varas
Ja Sam Momak Siroma
Osedlacu Vrana Konja
Po Gradini Mesecina
Sagradicu Sajku
Dobro Jutro Moj Bekrijo
Milov'o Sam Garave I Plave
Bese Jedan Covek
O Tebi Pevam Najdrazi Grade
Romansa Ta
Prolaze Noci Mucim Se Ja
Fijaker Stari
Jedan Stari Kontrabas
Ej, Mati

1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 2
Ej, Salasi, Na Severu Backe
Nekad Sam I Ja Voleo
Kod Ovako Divne Noci
Kad Bi Ove Ruze Male
Kroz Ponoc Nemu
Ah Kad Tebe Ljubit Ne Smem
Pred Senkinom Kucom
Na Kraj Sela Kuca Mala
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ljubav
Asik Osta Na Te Oci
Sto Se Bore Misli Moje
Sunce Zeze
Mesecina A Meseca Nema
Ne Mogu Setit Se Leta
Pesmo Moja Zakiti Se Cvetom
Moze Li Sunce Sjati
Djulici
Selo Je Sunce Jarko

1997 - Pesme Koje Vecno Ostaju 3
Seoska Sam Lola
Na Dan Njenog Vencanja
Ne Vredi Plakati
Tesko Je Ljubit Tajno
Skripi Djeram
U Bastici Mladog Kapelana
On Je Majko Bekrija
Jedno Jutro Cim Je Zora Svanula
Davno Je Bilo To
Splet Pesama
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
Moja Mala Nema Mane
Tijo Noci
Raslo Mi Je Badem Drvo
Te San Laco Trgovco (Temerav)
U Tom Somboru
Jos Jedan Litar
Bunjevacko Prelo

2002 - Doci Cu Ti K'o U Staroj Pismi
Doci Cu Ti Ko U Staroj Pismi
Splet Pisama 1
Oj, Dunave, Teci Teci
Splet Pisama 2
Duge Su Mi Noci
Ta Tvoja Suknja Plava
Somborski Becarac
U Tom Somboru
Bunjevacko Prelo
Vecernji Zvon
Zivim Zivot K'o Skitnica
Od Danas Te Draga Vise Ljubit Necu

2002 - Live In Zagreb CD 1
Najava
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze
Tijo Noci
Romansa Ta
Jesen Stize, Dunjo Moja
Zasto Ne Smijem Da Te Ljubim
Kolo Igra, Tamburica Svira
U Tom Somboru
Milov'o Sam Garave I Plave
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
Fala
Kraj Tanana Sadrvana
Emina
Asik Osta Na Te Oci
Vecernji Zvon
Dovidjenja, Druze, Dovidjenja
Tuzna Je Nedelja
Kad Mi Pises, Mila Mati
Za Tobom Moje Srce Zudi
Hladan Vjetar Poljem Piri

2002 - Live In Zagreb CD 2
Cijele Noci 'ladovina
Cura Bere Cvece
Ej, Salasi, Na Severu Backe
Fijaker Stari
Govori Se Da Me Varas
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Bunjevacko Prelo
Somborski Becarac
Od Konavala Pa Do Zagore
Markova Ceznja
Eh, Davrime Rane Lici
Ima Jedna Sjetna Pjesma
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Zivim Zivot K'o Skitnica
Osam Tamburasa S Petrovaradina
Ja Se Oprastam Cigani Sa Vama
______________________________________
______________________________________
______________________________________
2003 - Rariteti
Tesko Je Ljubit Tajno
Po Gradini Mesecina
Na Dan Njenog Vencanja
Od Konavala Do Zagore
Davno Je Bilo To
On Je, Majko, Bekrija
Osedlacu Vrana Konja
Seoska Sam Lola (Verzija 2)
Dovidjenja Druze, Dovidjenja

2003 - Zivim Zivot K`o Skitnica
Zivim Zivot K`o Skitnica
Spusta Se Noc Na Mali Trem
Dosao Sam S` Cvetnih Polja
Duge Su Mi Noci
Ja Te Zvati Necu
Vino Pije Dojcin Petar
Od Danas Te Draga Vise Ljubit` Necu
Ljubio Sam Crno Oko
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Doci Cu Ti K`o U Staroj Pesmi
Vecernji Zvon
Tamburaski Potpuri 01
Tamburaski Potpuri 02
Tamburaski Potpuri 03
Tamburaski Potpuri 04
Tamburaski Potpuri 05
Tamburaski Potpuri 06
Tamburaski Potpuri 07
Tamburaski Potpuri 08
Tamburaski Potpuri 09
Tamburaski Potpuri 10

2004 - Uspomena Na Vreme Koje Se Sigurno Ponoviti Nece CD 1
Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja,Ta Tvoja Suknja Plava
Sto Se Bore Misli Moje
Ljubio Sam Crno Oko
Jesen Stize Dunjo Moja
U Tom Somboru
Ja Nekoga Volim I Nekoga Ljubim
Bunjevacko Prelo
Zivim Zivot Ko Skitnica
Zabaljka
Tera Lenka
Ko Te Ima Taj Te Nema
Kupicu Ti Cipelice, Zenio Se, Aj Aj Aj
Cele Noci Ladovina, On Je Majko Bekrija
Osam Taburasa
Evo Banke Cigane Moj, Nema Lepse Devojke

2004 - Uspomena Na Vreme Koje Se Sigurno Ponoviti Nece CD 2
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Sta Li Radi Moja Ljubav
Doci Cu Ti Ko U Staroj Pismi
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Spusta Se Noc Na Ravni Srem
Kradem Ti Se
Od Danas Te Draga Vise Ljubit Necu
Ah Moj Doro
Cekala Me Moja Draga
Leptirici Mali
Kada Moja Mladost Prodje
Srdo Moja, Vino Piju, Malo Ja
Ej, Mati Mati Mati
Sta Ce Selo Kad Ne Bude Mene
Ciganski Uranak
Cicino Kolo
Gde Da Idem
Crveno Cvece
Harem

2005 - Gala Koncert Palic 03.09.2005 CD 1
Instrumentalni Potpuri
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze
Na Te Mislim
Jesi Li Cula Duso
Tijo Noci
Ljubio Sam Crno Oko
Emina
Asik Osta Na Te Oci
Kolo Igra Tamburica Svira
Fala
Milovo Sam Garave I Plave-Kad Sam Bio Mladjan Lovac Ja
U Tom Somboru
Jesen Stize Dunjo Moja
Vecernji Zvon
Hladan Vjetar Poljem Piri
Dovidjenja Druze Dovidjenja
Kad Mi Pises Mila Mati
Cele Noci Ladovina-Cura Bere Cvece
Ej Salasi Na Severu Backe

2005 - Gala Koncert Palic 03.09.2005 CD 2
Vojvodjanski Brzi Potpuri
Vec Odavno Spremam Svog Mrkova
Ne Mogu Se Tacno Setit Leta
Ko Te Ima Taj Te Nema
Svako Ima Neku Tajnu (Park Princeva)
Sta Li Radi Moja Ljubav
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Pisma Za Tebe
Ne Vredi Plakati
Ta Tvoja Suknja Plava (Potpuri)
Osam Tamburasa S Petrovaradina-Evo Banke-Nema Lepse Devojke
Kada Padne Prvi Sneg-Da Zna Zora
Ej Mati, Mati, Mati
Tri Metera Somota
Svirci Moji
______________________________________
______________________________________
______________________________________
2005 - Karlovacki Koncert 07.10.2005
Kupicu Ti Cipelice
Splet Pesama Iz Vojvodine
Sta Li Radi Moja Ljubav
U Tom Somboru
Ko Te Ima Taj Te Nema
Osam Tamburasa S Petrovaradina
Evo Banke-Nema Lepse Devojke
Svirci Moji

2005 - Panonija I Ja
Nocas Nisu Sjale-Jesen Stize Dunjo Moja
Romansa Ta
Na Kraj Sela
Kad Te Sretoh Prvih Puta
Kupicu Ti Cipelice-Zenio Se Stari Cigan-Aj Aj Aj Aj Aj
Pesma Za Maestra
Kad Se Mesec Sprema Na Spavanje
Svakog Dana Draga Ipak Cekam Na Te
Ima Dana
Gde Ste Noci
Park Princeva
Ima Jedna Pesmi Za Tebe
Ko Te Ima Taj Te Nema

2007 - Tko Te Ima, Taj Te Nema
Tko Te Ima, Taj Te Nema
Zivot Zivim Ko Skitnica
Dunav Tece Niz Panonske Ravni
Doci Cu Ti Ko U Staroj Pismi
Oj Dunave Teci, Teci
Ova Nasa Livada - Seoska Sam Lola - Temerav - Cetir Konja Debala
Od Danas Te Draga Vise Ljubit Necu
Evo Banke - Nema Ljepse Djevojke
Duge Su Mi Noci
U Tom Somboru
Ta Tvoja Suknja Plava
Bunjevacko Prelo
Vecernji Zvon
Becarac
Svirci Moji

2008 - Godine Su Mnoge Prosle (T.O. Serbus)
Volim Te Divne Majske Noci
Gdje Ste Noci, Gdje Ste Dani
Tebi Dadoh Sve Sto Imam
Markova Ceznja
Ne Vrijedi Plakati
Sta Li Radi Moja Ljubav
Sad Znanci Smo Samo
Tamburice Moja
Stara Pjesma
Tena
Godine Su Mnoge Prosle
Zlatan Prsten
Svaku Zenu Volim Ja, Kupit Cu Ti Cipelice
Saltareata
Hora Pe Loc

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Tko Te Ima, Taj Te Nema
Prosle Su Mnoge Ljubavi
Oj Jelo, Jeleno
Tesa Laco Trgovaca
U Tom Somboru
Dunav Tece Niz Panonske Ravni
Zivot Zivim Ko Skitnica
Doci Cu Ti Kou Staroj Pismi
Oj Dunave, Teci, Teci
Od Danas Te Draga Vise Ljubit Necu
Duge Su Mi Noci
Od Konavala Pa Do Zagore
Marijano, Marijano
Bunjevacko Prelo

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Evo Banke & Nema Ljepse Djevojke
Ova Nasa Livada & Seoska Sam Lola
Ako Si Ti Pupoljak Od Ruze (Mix)
Fatima (Mix)
Kopa Cura Vinograd (Mix)
Ta Tvoja Suknja Plava
Vecernji Zvon
Svake Noci Tebi Pevam
Zivot Tece U Laganom Ritmu
Markova Ceznja
Otvori Prozor
Eh, Da Vrime Rane Lici
Svirci Moji
Becarac

2011 - Vratice Se Rode
Vratice Se Rode
Zeljeznickom Prugom,Kocijasu, Ajd' Na Casu
Ti Si Moja Zadnja Ljubav
Eh, Da Vrime Rane Lici
Varazdin
Moj Novi Sad
Ima Jedna Sjetna Pjesma
Ducicev Venac
Ima Jedna Pisma Za Tebe
Tena
Gde Ste, Noci
Kada Padne...Kupicu Ti ...Zenio...Aj Jaj Jaj
Kad Se Mesec...Kad Sam Bio ...Ta Tvoja Suknja...Kad Sam...U Tom...Evo Banke
Do Dva Konja, A Obadva Vrana
______________________________________
______________________________________
 MIRROR LINKOVI
Zvonko Bogdan - Diskografija (1970-2011)
 ______________________________________ 

Нема коментара:

Постави коментар